Frisk haven op

Læs din trailer med høj kvalitet sand, grus skærver og meget mere

Vi er beærede over at kunne præsentere vores kunder med et omfattende udvalg af materialer til deres haver, herunder sand, grus og skærver, jord, barkflis og lys flis, alt kan læsses med minilæsser, ved større bestilling er der mulighed for levering med lastbil med grab.

Vi er forpligtet til at levere materialer af høj kvalitet til priser, der er konkurrencedygtige, og vi garanterer, at vores kunder altid vil modtage den bedste vare på markedet.

Hos Vognmand Morten Dahl ApS kan vi nemt læsse din trailer med høj kvalitet sand, grus og skærver samt jord, barkflis og lysflis. Vi tilbyder vores kunder muligheden for at besøge os og fylde deres trailer med de ønskede materialer.

Er du interesseret i at høre mere?

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en bred vifte af materialer til haven og den bedste service i branchen. Kontakt os(+45) 40 60 90 28 eller via e-mail på morten@mdfur.dk eller invoice@mdfur.dk for mere information om vores materialer og tjenester. Vognmand Morten Dahl ApS ser frem til at hjælpe dig med alt, hvad du har brug for til din have.